woensdag 18 juli 2018
Informatie
Begrafenis

Wist u dat natuurlijk begraven wat prijs betreft ongeveer het zelfde kost,als alleen cremeren dit is incl 5 jaar grafhuur.

Uw huisdier krijgt een waardig afscheid waarbij wij rekening houden met uw wensen, zodat u later met een gerust hart deze dag kunt herinneren.

Vervoer Wij kunnen het vervoer van uw overleden huisdier verzorgen vanaf huisadres of dierenarts.
Koeling Het is mogelijk uw huisdier een aantal dagen te koelen, indien u niet dezelfde dag kunt begraven.
Bezoek De begraafplaats is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur, zodat u uw huisdier kunt bezoeken wanneer u dat wenst.
In de winter is de begraafplaats geopend van zonsopgang tot zonsondergang voor bezoek.
Er wordt niet begraven op zon- en feestdagen. Voor afspraken kunt u middels het telefoonnummer onderaan de pagina contact opnemen tot uiterlijk 22:00 uur 's avonds.
Het graf U mag op het graf een steen of monument plaatsen. Als u creatief bent, mag u ook zelf wat maken.
Adres

Dierenbegraafplaats Klaverweiden
Hoevelakerveenweg 14
3871 KK Hoevelaken
033-2571816

Kvk Amersfoort 32083255

Prijzen Klik op onze tarieven pagina voor een overzicht van de grafhuur en de kosten voor het begraven. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven zijn huisdier te begraven, door middel van de kosten laag te houden.
Routeplanner Klaverweiden ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar. Klik voor de meest optimale route op onze routebeschrijving. U krijgt vervolgens een gedetaillerde routebeschrijving op basis van uw postcodegebied.
Kerst 2017

Op 24-12-2017 is de begraasfplaats geopend tot 18.30 uur om een ieder de gelegenheid te geven om een kaars te branden op het graf van uw overleden huisdier in het donker.